Gellaknagels

Gellak­nagels

Iedere vrouw kent het gevoel. Je hebt je nagels gelakt en je gaat weer iets te snel aan de slag. Het gevolg: lelijke plekken of compleet verwoeste nagellak OF nog erger, je ziet dat de nagellak al na 2 dagen begint los te komen. De oplossing voor deze problemen is nabij.

Gellak is een goede vervanger voor je gewone nagellak, of je nu gaat trouwen, op vakantie gaat, voor je beroepsvoorkomen of gewoon een druk en actief leven hebt. Na je manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De Gellak lost en beschadigt niet zoals de gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen.

Gellak is een nagellak die 2 à 3 weken perfect blijft zitten en die bovendien je nagels beschermt. Het belangrijkste verschil van Gellak nagellak met de traditionele nagellak is dat de Gellak uit kan harden onder een speciale ledlamp. De Gellak is uitermate geschikt om de natuurlijke nagels flexibel te verstevigen. Het is een sterke, transparante of gekleurde elastische gel die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Gellak geeft je voor twee weken de zekerheid van prachtig gelakte nagels.

GELLAK EN MINIMANICURE FRENCH (extra laagje softgel versteviging inbegrepen)

39 euro 45 min.

Inclusief verwijderen gellak:
51 euro 1u 05 min.

Tijdens een French manicure worden je nagels met een natuurlijke kleur roze lak gelakt en wordt op de nageluiteinden een wit randje aangebracht. Dit zorgt voor een natuurlijke, verzorgde look.

GELLAK EN MINIMANICURE COLOUR (extra laagje softgel versteviging inbegrepen)

35 euro 40 min.

Inclusief verwijderen gellak:
47 euro 60 min.

HERSTELLING NA 5 DAGEN

5 euro/nagel 10 min.

GELLAK VERWIJDEREN, VIJLEN EN VERSTEVIGINGSLAK (vaste klanten)

45 euro 40 min.

Gellak kan je zelf verwijderen door de nagels in wattenpads te wikkelen gedrenkt in een nagellakremover met aceton en hierover zilverpapier. Dit een poosje laten inwerken en de Gellak met een bokkenpootje/Pusher wegduwen.

Voor het beste resultaat en om beschadiging van de nagels te voorkomen kun je de Gellak professioneel laten verwijderen door de schoonheidsspecialiste. Deze behandeling bestaat ook uit een mini verzorging van de nagels na het verwijderen van de Gellak zodat ze sneller kunnen herstellen. Voor het beste herstel van de nagels is het aangeraden om een paar dagen later een manicure te boeken voor een meer uitgebreide verzorging van de nagels.

Maak een afspraak

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.

 

De Drij Dreven 235
3520 Zonhoven

+32 478 78 72 27

info@bellocosi.com

 

 

De Drij Dreven 235
3520 Zonhoven

+32 478 78 72 27

info@bellocosi.com

De Drij Dreven 235
3520 Zonhoven

+32 478 78 72 27

info@bellocosi.com

 

  Afspraak maken
  Neem contact