Gelnagels

Welke past bij jou?

Gellak lijkt op een gewone nagellak, maar is sterker en het houdt 2 weken. Het wordt in drie dunne laagjes aangebracht en nadien uitgehard onder een ledlamp. Omdat het nog buigzaam is, kan het wel eens gebeuren dat de lak sneller lost aan de zijkantjes. Dit omdat de lak zo dun en natuurlijk mogelijk wordt aangebracht en gevoelig is voor het stoten van de nagels of langdurig contact met water. Wel is het een voordeel dat het er natuurlijk uitziet en dat je het thuis zelf makkelijk kan afweken.

Verlengingen zijn niet ideaal bij een gellak omdat gellak net iets te dun is. Wel kunnen we er een laagje extra versteviging op zetten voor de klanten met zwakke nagels. Een gellak wordt ook sneller geplaatst dan een gel. Het duurt hoogstens 3 kwartiertjes. Het kan perfect eenmalig aangebracht worden voor een speciale gelegenheid, omdat je het zelf makkelijk kan afweken. Let wel op dat je dit goed doet zodat de nagels niet worden beschadigd. Trek de gellak nooit af maar laat het weken.

Schoonheidssalon Bellocosi werkt met de kwaliteitsvolle producten van Gelish Harmony, een van de bekendste merken in de gellakwereld.

Bellocosi biedt ook gelnagels aan. Deze kunnen tegenwoordig heel dun geplaatst worden, waardoor je ook die natuurlijke look hebt. Gel is bovendien dubbel zo stevig dan een gellak en het blijft ook dubbel zo lang zitten. Ook heb je de optie om de nagels te verlengen.

Gel blijft ook veel langer mooi dan gellak omdat het harder en steviger is. De nagel zal hierdoor niet ombuigen en de lak zal minder snel lossen. Gel is tevens beter beschermd tegen water en stoten.

De nagels worden om de 3 a 4 weken bijgewerkt en moeten niet telkens volledig worden afgeweekt. Gelnagels kunnen zelfs tot 5 weken houden, maar dan zit je wel met een grote uitgroei.

Het is niet mogelijk om de gel zelf af te halen, want dan zal je de nagels beschadigen. Ze worden daarentegen in het salon met een frees afgevijld. Het is echter aangeraden om de gelnagels steeds bij te werken. Daarom is voor eenmalig gebruik een gellak beter geschikt.

Het plaatsen van gel en de bijwerking ervan duurt dubbel zo lang dan bij gellak en we werken met de producten van Pronails. Een topmerk wat betreft gelnagels.

Welke past het beste bij jou?

Tijdsduur

Plaatsen set gelnagels: 90 – 120 min.
Verwijderen gel: 60 min. (enkel voor vaste klanten)

Gelnagels nieuwe set

Colour zonder verlenging: 72 euro
French zonder verlenging: 78 euro

Gelnagels met verlenging nieuwe set

Colour met verlenging: 77 euro
French met verlenging: 82 euro

Gelnagels bijwerking

French manicure bijwerking: 58 euro
Colour gel bijwerking: 53 euro

Verwijderen gel & verzorging (vaste klanten)

52 euro 

Maak een afspraak

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.

 

De Drij Dreven 235
3520 Zonhoven

+32 478 78 72 27

info@bellocosi.com

 

 

De Drij Dreven 235
3520 Zonhoven

+32 478 78 72 27

info@bellocosi.com

De Drij Dreven 235
3520 Zonhoven

+32 478 78 72 27

info@bellocosi.com

 

  Afspraak maken
  Neem contact